Laskentatyökalut

DEVI HeatMAP™

DEVI HeatMAP™ on helppo tapa laskea minkäkokoisia DEVI lattialämmitystuotteita tarvitset erikokokoisiin huoneisiin. Lattialämmitys voidaan asentaa saneeraus- ja uudiskohteisiin. 

Seuraa DEVI HeatMAP™ työkalun vaiheita ja saat laskelmat ja asennusehdotukset antamiesi huoneen tietojen mukaisesti. Ota huomioon, että lopputulos on tietokonesimulaatio. Tuotteen asentaminen saatta poiketa jonkin verran oikeassa tilanteessa. Ole hyvä ja noudata pakkauksessa tulleita ohjeita huolellisesti. 

Lattialämmityksen opas

( Flash Player 9 )

Avaa DEVIHeatmap
Maa-aluesovellus työkalu Tämä työkalun avulla voit laskea maan lämpöhäviöitä ja määrittellä optimaalisen järjestelmän jään ja lumen sulanapitoon maa-alueilta kuten esimerkiksi jalkakäytäviltä ja  pysäköintialueilta. 

Valikoimasta löytyy sähkökaapeleita, ohajusjärjestelmiä ja asennustarvikkeita. Tämä asiakirja pitää sisällään perussuosituksia asennukseen ja tuotteiden valintaan. 

Suositellaan käytettävksi yhdessä sovellusoppaan: "Maa-alueet. Jään ja lumen sulanapito".

Jään ja lumen sulanapito opas

Download

Lataa tästä 

Putkisovellus työkalu

Tämä työkalu on tarkoitettu ensisijaisesti laskemaan eristettyjen putkien lämpöhäviöitä ja löytämään optimaalisen järjestelmän niiden jäätymissuojaukseen. Sitä voidaan myös käyttää tekemään laskelmia vesiputkissa vaaditun lämpötilan ylläpitämiseksi ja Legionella bakteerin estämiseksi. 


Työkalu tarjoaa valikoiman lämpökaapeleita, termostaatteja ja asennustarvikkeita. Tämä dokumentti sisältää perussuosistuksia asennukseen ja tuotevalintaan. Tarkempia tietoja varten ole yhteydessä paikalliseen DEVI / Danfoss edustajaan.  

Suositellaan käytettävksi yhdessä sovellusoppaiden kanssa:

Putken jäätymissuojaus ja

Kotitalouden kuuma vesi

 

Download

Lataa tästä