Sisätilat

DEVI lattialämmitysjärjestelmä

Kaikki lämpö kulkeutuu ylöspäin! Tämän yksinkertaisen faktan vuoksi lattialämmitys tarjoaa enemmän lämpömukavutta verrattuna muihin lämmitysmuotoihin, kuten patterilämmitykseen. Patterilämmityksessä lämpö kulkeutuu ilmavirran mukana pään korkeudelle ja kattoon, ja kulkeutuu alas viilentyessä tuntuu viileänä tuulahduksena jaloissa. DEVIn lattialämmitysjärjestelmä sen sijaan tarjoaa miellyttävää lämpöä niin jalkoihin, vartaloon kuin päähänkin. 

DEVIn lattialämmitysjärjestelmä takaa miellyttävän huonelämpötilan; kotiin, toimistolle, urheiluhalleihin tai käytännössä katsoen minne tahansa mukavuuslämpötila on vaatimuksena. Yhtä tärkeää on se fakta, että DEVIn lattialämmitysjärjestelmä voidaan asentaa kaikille lattiatyypeille, oli sitten kyseessä uudiskohteen betonilattia, puiset rakenteet tai saneerauskohteet. 

DEVIn lattialämmitysjärjestelmä on pitkäikäinen. Käytännössä voimme puhua, että DEVIn lattialämmityskaapelit ja -matot kestävät yhtä kauan kuin talo, jonne ne asennetaan, eikä huoltotoimenpiteitä tuona aikana vaadita!

Tyyppilliset sovelluskohteet lattialämmitykselle ovat kylpyhuoneet, keittiöt, makuuhuoneet, toimistotilat tai mitkä tahansa tilat, joihin mukavuuslämpö on vaatimuksena lattiarakenteesta riippumatta.  

DEVIn lattialämmitysjärjestelmä koostuu DEVIn lämmitykaapeleista ja -matoista, sekä DEVIreg™ termostaateista ja asennustarvikkeista. 

DEVIreg™ termostaatit antureineen varmistavat, että optimaaliset lämmitystulokset saavutetaan mahdollisimman vähäisellä energiankulutuksella. 

Suosituksia - DEVIn lattialämmitysjärjestelmä 


DEVI lattialämmitysjärjestelmän päätarkoitus on tarjota lämpömukavuutta; miellyttävän ilma- ja lattialämpötilan:

Sovellusopas: Lattialämmitysjärjestelmät
Tästä suunnitteluoppaasta löydät DEVIn suositukset lattialämmitysjärjestelmän suunnitteluun ja asennukseen.  Opas tarjoaa apua kaapelin sijoittamiseen ja asentamiseen, teknisiä tietoja ja järjestelmästä kokonaisuudessaan.  
 

 

 

 

Videot (eng.)

DEVIflex™ cables: how to install 
Installation of electric floor heating cables 
Installation of electric floor heating mats 
DEVIdry™ - underfloor heating