Vand- og sanitetsrør kommer let i farezonen, når frosten sætter. Men med elektriske varmesystemer til sikring af rør forsvinder problemer med frostskader og kondens som dug for solen. Samtidig er systemerne nemme at installere, og de styres af fleksible termostater, der tilpasser forbruget til de konkrete forhold.

DEVI’s elektriske varmesystemer giver lune tæer og god komfort i stuer, badeværelser og køkkener over hele verden. Men varmekabler og termostater fra den danske virksomhed kan bruges til langt mere end det.

Vinterkuldens udendørs problemer afhjælpes effektivt og energiøkonomisk med deviflex varmekabler kombineret med en devireg termostat.

Sikrer og stabil vandforsyning
Vand- eller sanitetsrør, der ligger over den frostsikre dybde er nemlig i farezonen, når frosten sætter ind. Det er blandt andet sprinkleranlæg i p-huse og lagerbygninger, som rammes hårdt af bekostelige frostskader.

Samtidig kan frostskader være til stort besvær og irritation i eksempelvis landbrug, gartnerier og mink-farme, der er afhængige af en sikker og frostfri vandforsyning i den daglige drift.

Også i industrien kan frostsikring af rør gøre en afgørende forskel. I anlæg, hvor det er nødvendigt at undgå kondens, giver varmekablerne således mulighed for at afstemme rørenes præcise temperatur efter omgivelserne.

Problemer med tyktflydende væsker som eksempelvis olie, som i kulde let klumper sammen og danner paraffin, kan ligeledes afhjælpes med DEVI’s frostsikringssystem.

Nem og fleksibel installation
DEVI tilbyder en række forskellige produkter, som matcher de meget varierede behov. Fælles for dem er, at de nemme at installere, uanset om varmekablerne trækkes indeni eller udenpå rørene.

ælger man at montere varmekabler uden på rørene, benyttes eksempelvis DEVI’s aluminiumstape, som sikrer god kontakt med røret uden at beskadige rør eller kabel.

Ved eksisterende anlæg, hvor det er svært at montere uden på røret, installeres kablet derimod inde i røret. Til det formål bruges det relativt stive deviflex DTIV-9 kabel, som er nemt at føre igennem røret, og som er godkendt til brug i drikkevandsrør.

Det brede produktsortiment og placeringen som verdens førende inden for elektrisk gulvvarme gør DEVI til en professionel medspiller, når rør skal sikres effektivt mod kulde og frost.

Fakta om DEVI's rørvarmesystemer:

Kabeltyper:

deviflex DTIP-8-10 og deviflex DTIV-9

Termostater:

devireg 316, 330 og 610

Spænding:

230 V

Watt/m:

8-10

Relaterede produkter